AutoRAI.nl, elke dag autonieuws

Wiki

Terug

Krukas

krukas

Een krukas is een motoronderdeel waaromheen diverse onderdelen draaien. De krukas zet in samenwerking met de drijfstangen de beweging van de zuigers om in de ronddraaiende beweging van de uitgaande as. Aan de voorzijde van de krukas bevindt zich de waterpomp en de nokkenas terwijl aan de achterzijde het vliegwiel is bevestigd.

AutoRAI.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. meer informatie

AutoRAI.nl gebruikt dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om surfgedrag op verschillende websites te registreren, advertenties te tonen op onze website en die van derden en om artikelen aan te bevelen op AutoRAI.nl die aansluiten op uw interesses.

Sluiten