AutoRAI.nl, elke dag autonieuws

Wiki

Terug

Drive by wire

drive-by-wire

Drive by wire is Engelse benaming voor een systeem dat de mechanische en hydraulische onderdelen (zoals rem, stuurstang en de verbinding tussen gaspedaal en de gasklep) door elektrische signalen en elektromotoren vervangt. Indien de systemen niet goed op elkaar worden aangesloten is de kans op storingen groter.

AutoRAI.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. meer informatie

AutoRAI.nl gebruikt dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om surfgedrag op verschillende websites te registreren, advertenties te tonen op onze website en die van derden en om artikelen aan te bevelen op AutoRAI.nl die aansluiten op uw interesses.

Sluiten