AutoRAI.nl, elke dag autonieuws

Wiki

Terug

City Safety

city-safety

City Safety is een benaming voor een door Volvo bedacht systeem dat debuteerde op de Volvo XC60. Het systeem kan een aanrijding met lage snelheid voorkomen, een veel voorkomend verschijnsel in het stadsverkeer. Als een botsing onafwendbaar is, activeert ‘City Safety’ het automatische remsysteem. Dit verkleint de kans op aanrijdingen. Het systeem is actief bij snelheden tot 30 km/h. Het uitschakelbare systeem wordt altijd geactiveerd bij het starten van de auto.

AutoRAI.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. meer informatie

AutoRAI.nl gebruikt dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om surfgedrag op verschillende websites te registreren, advertenties te tonen op onze website en die van derden en om artikelen aan te bevelen op AutoRAI.nl die aansluiten op uw interesses.

Sluiten