AutoRAI.nl, elke dag autonieuws

Wiki

Terug

Cerine

cerine

Cerine is de naam van een stof die aan dieselbrandstof kan worden toegevoegd. Cerine zit in een apart tankje dat ongeveer om de 80.000 kilometer bijgevuld dient te worden. Cerine zorgt ervoor dat de kleine roetdeeltjes, die uitsluitend vrijkomen bij verbranding in een dieselmotor, onder een lage temperatuur worden verbrand.

AutoRAI.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. meer informatie

AutoRAI.nl gebruikt dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om surfgedrag op verschillende websites te registreren, advertenties te tonen op onze website en die van derden en om artikelen aan te bevelen op AutoRAI.nl die aansluiten op uw interesses.

Sluiten