AutoRAI.nl, elke dag autonieuws

Wiki

Terug

Carter

carter

Het gedeelte van de motor waarin de krukas (link krukas) ronddraait noemen we het carter. Het carter kan onderverdeeld worden in het ondercarter, ook wel de carterpan genoemd, en het bovencarter waarin de krukas, de drijfstangen, de cilinders en de zuigers zijn geplaatst. In de carterpan ligt de motorolie opgeslagen.

AutoRAI.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. meer informatie

AutoRAI.nl gebruikt dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om surfgedrag op verschillende websites te registreren, advertenties te tonen op onze website en die van derden en om artikelen aan te bevelen op AutoRAI.nl die aansluiten op uw interesses.

Sluiten