AutoRAI.nl, elke dag autonieuws

Wiki

Terug

BiTDI

bitdi

BiTDI is een afkorting van autofabrikant Volkswagen en staat voor een turbodieselmotor met twee turbo’s, biturbo. TDI is een afkorting van Turbocharged Direct Injection. TDI-motoren van Volkswagen zijn voorzien van common-rail technologie. De term BiTDI wordt gebruikt voor de 2,0-liter dieselmotor met twee turbo’s in de Passat, momenteel de sterkste 2.0-dieselmotor die Volkswagen ooit heeft gebouwd. In de Passat levert de motor 176 kW (240 pk).

AutoRAI.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. meer informatie

AutoRAI.nl gebruikt dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om surfgedrag op verschillende websites te registreren, advertenties te tonen op onze website en die van derden en om artikelen aan te bevelen op AutoRAI.nl die aansluiten op uw interesses.

Sluiten