AutoRAI.nl, elke dag autonieuws

Wiki

Terug

Automatische recirculatieregeling

Dit systeem zorgt ervoor dat schadelijke stoffen buiten de auto worden gehouden. Als de automatische recirculatieregeling schadelijke stoffen herkent schakelt het de toevoer van buitenlucht tijdelijk uit en gaat over op recirculatie waardoor schadelijke stoffen niet de kans krijgen het interieur binnen te komen.

AutoRAI.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. meer informatie

AutoRAI.nl gebruikt dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om surfgedrag op verschillende websites te registreren, advertenties te tonen op onze website en die van derden en om artikelen aan te bevelen op AutoRAI.nl die aansluiten op uw interesses.

Sluiten