AutoRAI.nl, elke dag autonieuws

Wiki

Terug

ASC – Active Stability Control

ASC kan meerdere betekenissen hebben. Een van de afkorting is Active Stability Control: oftewel een stabiliteitsregelsysteem, beter bekend als ESP. ASC kan eveneens staan voor Adaptive Suspension Control: een adaptief wielophangingssysteem. Een andere mogelijkheid is Anti Slip Control: een tractiecontrolesysteem.

AutoRAI.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. meer informatie

AutoRAI.nl gebruikt dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om surfgedrag op verschillende websites te registreren, advertenties te tonen op onze website en die van derden en om artikelen aan te bevelen op AutoRAI.nl die aansluiten op uw interesses.

Sluiten