AutoRAI.nl, elke dag autonieuws

Wiki

Terug

Airscarf

airscarf

Airscarf is een term van autofabrikant Mercedes-Benz voor een luchtrooster geïntegreerd in de hoofdsteunen. Het systeem wordt toegepast in de cabriomodellen van Mercedes-Benz. Dankzij Airscarf is open rijden ook bij lage temperaturen mogelijk. Het systeem heeft verstelbare luchtuitlaatstroomopeningen in de hoofdsteun waardoor warme lucht een soort onzichtbare sjaal rond de nek van de bestuurder en voorpassagier vormt.

AutoRAI.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. meer informatie

AutoRAI.nl gebruikt dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om surfgedrag op verschillende websites te registreren, advertenties te tonen op onze website en die van derden en om artikelen aan te bevelen op AutoRAI.nl die aansluiten op uw interesses.

Sluiten