AutoRAI.nl, elke dag autonieuws

Wiki

Terug

ADS

ADS is een afkorting voor Adaptive Damper System en staat voor adaptief schokdempingssysteem. Dit systeem past automatisch de schokdempers aan op basis van informatie over het wegdek waarop gereden wordt. Sportieve auto’s hebben vaak adaptieve schokdempers met verschillende standen. In de modus ‘comfort’ hebben de schokdempers een comfortabele afstelling. In ‘sport’ zijn ze stijver voor meer bochtsnelheid en een sportiever rijgedrag.

AutoRAI.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. meer informatie

AutoRAI.nl gebruikt dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om surfgedrag op verschillende websites te registreren, advertenties te tonen op onze website en die van derden en om artikelen aan te bevelen op AutoRAI.nl die aansluiten op uw interesses.

Sluiten