AutoRAI.nl, elke dag autonieuws

Wiki

Terug

ABC

ABC, Active Body Control

ABC is een Engelse afkorting voor ‘Active Body Control’. ABC zorgt ervoor dat de auto onder alle omstandigheden perfect op de weg gehouden wordt. ABC is een elektronisch systeem dat reageert op bewegingen in de carrosserie bij bijvoorbeeld accelereren, sturen en remmen. Het systeem compenseert deze bewegingen voor een optimaal weggedrag.

ABC, Active Body Control

AutoRAI.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. meer informatie

AutoRAI.nl gebruikt dit om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en het bezoek aan onze website zo interessant mogelijk te maken. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om surfgedrag op verschillende websites te registreren, advertenties te tonen op onze website en die van derden en om artikelen aan te bevelen op AutoRAI.nl die aansluiten op uw interesses.

Sluiten